Nathalie Besèr, journalist

Nathalie+Beser.jpg
 
 

Kunnig, ödmjuk och tuff...

En minister som kommer för sent, en vd som tappar det eller en tvådagarskonferens med tanzaniska forskare - ingen utmaning är för stor för Nathalie Besèr. Med upphöjt lugn styr hon samtalen dit du vill, med klarhet och skärpa.

Med ett förflutet som Mellanösternkorrespondent är det få saker som skrämmer, eller stressar, Nathalie Besèr. Hennes specialitet är att få deltagarna att ge det bästa av sig själva. Även den  tristaste frågeställning blir levande och hanteras med engagemang och passion.

Programledare och producent på Sveriges Radios Ekoredaktion i nio år. Ekonomireporter och Mellanösternkorrespondent på Dagens Nyheter och utrikesreporter på TT. Däremellan rådgivare vid Utrikespolitiska institutet - och ansvarig för alla institutets externa event -  allt detta har gett henne en oslagbar bredd som kommer väl till pass vid de olika uppdragen.

För närvarande arbetar hon som rådgivare till 18 riksdagsledamöter och håller kurser i mediehantering, kriskommunikation, samt digitala strategier. Nathalie Besèr är beredd att ta ett helhetsansvar för ditt event, med alltifrån inbjudan, presskontakter och dokumentation. Ett uppskattat moment är när hon förproducerar film som bidrar med nya aspekter till panelsamtalet. 

Nathalie Besèr har rest i alla världsdelar, behärskar fem språk och rör sig obehindrat i alla slags miljöer.

Läs gärna mer på Wikipedia. För att ta del av hennes föredrag, artiklar och paneldebatter se nathaliebeser.se.

 

Skicka bokningsförfrågan

till Nathalie Besèr

Namn *
Namn